monique1981.reismee.nl

Eindelijk...

Nou eindelijk ben ik er naar zoveel maanden voorbereiden. Na een zwaar afscheid voor mij dan. Zit ik dus nu echt aan de andere kant van jullie. Wel raar hoor. De reis was wel erg vermoeiend. En bas er was een plekje naast me vrij in het vliegtuig dus je had makkelijk mee kunnen vliegen haha!
De eerste dag was vrij vermoeiend van de lange reis dus vroeg naar bed gelijk. De volgende met de bus naar het mohoholo project gegaan. Nou ze hebben hier echt van alles leeuwen cheeta's hertjes, heel veel vogels, hyena's, luipaarden en dan nog een park ernaast waar het allemaal los loopt. En daar schijnen nog neushoorns en nijlpaarden te zitten aapjes en weet ik veel wat heel veel. Gisteren ben ik al gelijk in het krugerpark geweesd. Supergaaf! Zoveel olifanten gezien van heel dichtbij, giraffen zebra's ik weet het ieigenlijk allemaal niet meer. Zoveel indrukken doe je hier op. Ik heb maar weinig tijd hier om achter internet te zitten dus ik ga niet echt in details. Qua werk is het simpel de kooien schoonmaken, waterbakken en de beesten voeren(inderdaad ook de dode kuikentjes en roelof heb het toch gedaan).Verder veel knuffelen met ze en spelen er zijn een hoop babydieren hier dus dat is wel heel leuk. Verder het weer overdag echt lekker warm maar 's avonds echt superkoud dus ik ga zometeen even wat truien er bij kopen. hihi. Nou tot de volgende keer hoop wat vna jullie te horen kusjes aan iedereen