Monkeys
02 aug. 2005
vanuit
Nou al weer een paar dagen op het monkey project. Tijd gaat toch sneller dan ik dacht. Dit project is zo anders dan moholoholo. Gewoon niet te vergelijken. Maar zeker heb ik het hier ook naar mijn zin. Ineens mogen we hier veel meer dingen bij moholoholo werden we wat strakker gehouden.
Het is echt super grappig om met die kleine aapjes te werken. Er is hier een babykooi die we elke ochtend moeten schoonmaken. Zodra je al binnenkomt jumpen ze allemaal op je. Haha. Een aapje is heel afhankelijk van de mens die wil constant vastgehouden worden. Helaas is dat niet de bedoeling voor haar en moet ze weer aap worden want op dit moment denkt ze dat ze een mens is. Maar best lastig met een aap in je arm en de andere een bezem. Ook wordt je goed als springkussen gebruikt. Mijn jasje met touwtjes en ritsjes zijn ook superinteressant voor ze. En helaas hebben ze ook mijn oorbellen ontdekt daar kunnen ze ook hard aantrekken. Vanochtend heeft er eentje lekker zitten plassen op mijn rug voelde het een ene keer warm worden. En tja de poep ontkom je helaas ook niet aan . Haha. Maar goed iedereen loopt er zo smerig bij dus dat maakt niet zo uit.
De aapjes willen je eerst leren kennen dus de eerste keer moesten ze gelijk ruiken, rukken een paar haren uit je hoofd en proeven het. Wel grappig. De haren eruit trekken was dan wel wat minder maar goed. Nou ze zijn ook al druk aan het kijken of ze wat eetbaars in je haren kunnen vinden of vlooien das wel grappig.
Verdere werkzaamheden tot nu toe waren nog het schoonmaken van de quarantine en voedsel klaarmaken voor 721 aapjes dus daar zijn we wel een ochtendje mee bezig.
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}