The Wedding
03 sep. 2005
vanuit
Nou het ging zeker anders dan bij ons. 's Ochtends kwamen alle gasten naar ons huis toe. Mijn gastmoeder begroette iedereen in haar pyama?! Dus het was erg druk en het hele huis in rep en roer natuurlijk. Rond een uur of 12 werden we met twintig man in een minibus gepropt en naar de kerk gebracht. Dus zoals je kan voorstellen dat was niet zo'n lekkere rit. Nou de kerk was een soort fabriekhal ik stond er echt van te kijken. Na een uur wachten was eindelijk iedereen gearriveerd en toen was het wachten op de bruid. Zo rond half 2 kwam ze binnen wat ik dus ook echt niet verwacht had is dat ze echt nog in een witte bruidsjurk trouwde. Maar goed eigenlijk draaide de hele dag meer om het foto gebeuren had ik het idee. De rest ging allemaal heel erg snel. Na de kerk moesten we naar een soort monument voor foto's en daarna gingen we wat eten bij iemand thuis. Het eten was erg goed ik ben 's avonds ziek naar bed gegaan ervan haha..Maar het heeft geduurt tot 6 uur denk ik. Dus het was maar een paar uurtjes en de meeste tijd was de foto's maken. Het wad duidelijk dus niet hoe mijn bruiloft eruit zou zien hehe.
Nou met mijn project... De organisatie is langs geweesd om te kijken hoe het ging. Ze had al snel door dat ik het dus niet naar mijn zin heb dus volgende week wordt ik overgeplaatst naar een andere creche waar ik dus eindelijk met de baby's ga werken zoals ik wilde. Als me dat na 2 dagen nog niet bevalt moest ik het weer laten weten en zouden ze weer voor wat anders zoeken. Dus ik ben wel blij dat ze er wat aan doen hier.
Alleen mijn laatste 2 dagen op de creche waar ik nu zat had ik het erg naar mijn zin nu. Er was eindelijk volop werk te doen. Maar ja helaas is dat niet elke dag zo daar. Ik hoorde al van leraren dat geen enkele vrijwilliger daar het lang volhoudt bij hun. Ook heb ik nu volop andere verhalen van hun daar gehoord wat niet zo best is. Ze zijn zelf allemaal ook op zoek naar een baan het beleid klopt daar niet echt heb ik het idee. Een lerares vertelde me wat hun verdienen per maand. Nou daar schrok ik toch wel even van, 900 rand dat is ongeveer denk ik 110 euro. Tja daar komen wij natuurlijk allang ons bed niet meer voor uit. Toch erg hoor hoe het hier af en toe aan toe gaat.
Er is een meisje Miche waar ik helemaal weg van ben. Ze is zo schattig. Ze is een weesje afgelopen jaar heeft ze haar beiden ouders verloren. Maar ze wordt gelukkig geadopteerd door haar tante. Anders had ik haar zo mee naar huis genomen. In het begin was ze heel verlegen en heel stil tegen mij, maar nu begint ze eindelijk te lachen en komt altijd bij me zitten. En nu ga ik daar dus weg. Maar goed dat was mijn eigen beslissing, ik ga haar nog wel een keertje opzoeken denk ik.
Nou op dit moment ben ik in Simonstown als het weer een beetje mee zit gaan we vanmiddag een boottripje maken en walvissen spotten. Het seizoen is begonnen! Alleen op dit moment regent het aardig hier. Ik hoorde al dat het thuis lekker warm was met 27 graden!! Nou ben blij als het hier ook wat warmer wordt maar gelukkig is het al lente hier dus nog een paar weekjes...
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}